donderdag 30 juli 2015

Vakantiewerk
Een tijd geleden gaf mijn oude, trouwe autootje het toch echt op. Er moest een andere komen en tot mijn enorme vreugde, werd het deze keer een hele nieuwe.Zo nieuw dat ik zelfs de kleur mocht kiezen.


Oranje!

Al snel bedacht ik mij, dat ik graag een granny deken achterin wilde hebben en ik begon lukraak af en toe een vierkantje te haken. Het duurde toch nog eer mijn auto kwam. Vlak voor de vakantie werd duidelijk dat hij er pas na onze vakantie zou zijn. Maar veel vierkantjes had ik nog niet gehaakt dus al mijn wolletjes gingen mee op vakantie.En mochten gezellig op de bank :-) 

Op een dag in de vakantie begon ik erover na te denken hoe breed de deken moest worden en ging ik eens uitleggen hoeveel vierkantjes er voor nodig waren om de lengte en de breedte te krijgen.

Oeps!!


Bij lange na niet genoeg, er moest een systeem komen zodat ik wist welke kleurtjes ik al had gehad en hoe ik het ging verdelen. Dus mijn zakjes systeem werd geboren en ik bedacht dat ik ook granny`s met witte hartjes en randen wilde hebben. Mijn arme wederhelft begreep er allemaal niks van maar hielp wel elke keer braaf met rekenen. Meer als 500 moesten er komen. Dussss werk aan de winkel en binnen een paar dagen ben ik over de helft. 

Ik moet nog een hoop doen en vooral veel draadjes afhechten. Ik had mij voorgenomen om dat gelijk te doen maar ik werk sneller door als ik steeds hetzelfde kan doen, dus hartjes haken, randjes haken en dan alle draadjes. Ik ben een beetje raar, ik weet het ;-)


 Gelukkig heb ik hier thuis weer hulp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten